Donatorsko veče za nove bebe

1

 

Zvorničko Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“ organizuje

DONATORSKO VEČE U ČETVRTAK, 22. SEPTEMBRA U MOTELU VIKTORIJA (novi objekat) sa početkom u 19 ČASOVA.

“Prije četiri godine organizovano je prvo donatorsko veče koje je bilo uspješno. Pripremajući ovo, drugo po redu humanitarno veče, imali smo velika očekivanja koja, ne da su ispunjena, nego su daleko prevaziđena i zahvalni smo svima koji su tome doprineli, a njih je mnogo. Pozivu da nas podrže svojim donacijama odazvale su se klinike, brojni pojedinci I predstavnici javnog i privrednog života našeg grada, Republike Srpske, Srbije i šire.

Podržali su nas i poznati sportisti koji su poklonili svoje dresove, kao i poznate modne marke i kreatori sa svojim odjevnim komadima, slikari sa svojim slikama. Sve će to, putem licitacije, biti ponuđeno tokom donatorske večeri kako bi se prikupilo što više novca.

Humanitarno veče ima za cilj da parovima sa problemom sreriliteta pomognemo da ispune svoju najveću životnu želju – da dobiju djecu i ostvare se kao roditelji”, stoji u pozivu koji smo dobili od ovog udruženja.

Pozdravljamo i podržavamo, kao i mnogi drugi, ovu njihovu humanu akciju uz nadu da će prikupljena sredstva omogućiti parovima uspješan postupak vantjelesne oplodnje i ispunjene najveće želje- da dobiju djecu.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
134526879Unesite mišem ovo: 2384