„Алумина“: Трио из ресторана – Радосав, Миле и Мирослав радници за примјер

3

 

Они свој посао воле, раде га одговорно и увијек су добро расположени. Радосав Видаковић, Миле Савић и Мирослав Тодић препознатљиви су радници у Централном ресторану. Да ли на линији за подјелу хране, свечаним салонима или у ресторанској месари, на било ком радном задатку,  својим примјерним понашањем, настоје да буду позитивни како би оставили што бољи утисак на окружење. Скоро да нема веће свечаности у фабричком ресторану без ангажовања овог триа.

Радосав са 47 година је најстарији међу њима, иза њега је три деценије конобарског рада. Служио је госте у многим престижним хотелима у Београду, Будви, те реномираним угоститељским објектима у Лозници, Бијељини…  У нашој фабрици ради од 2016. године.

 – Вјерујте, привилегија је бити радник „Алумине“, част је служити госте, наше пословне партнере, њихово задовољство и похвалне ријеч за наше услуге и квалитет хране, су нам највећа награда – казује Видаковић, додајући да је у овом послу веома важан бонтон који представља својеврсни водич културе понашања у ресторану.

У угоститељским водама Мирослав Тодић је пуних 15 година, радник „Алумине“ је од 2017.  У зависности од потреба, ангажован је и као конобар, али и ресторански радник, на линији за подјелу хране.

 – Увијек настојим да будем расположен. У овом послу потребан је лијеп осмијех и лијеп поздрав, имати добру комуникацију, морате бити уредни, одјећа чиста, једном ријечју да својим понашањем оставимо најбољи утисак на кориснике наших услуга – прича Тодић, који са колегом Радосавом најчешће чини конобарски тандем. 

Миле Савић је месар у фабричком ресторану, али кад су свечане прилике онда га, заједно са својим колегама,  можемо видјети у елегантној црно-бијелој униформи са лептир машном.

 – Није ми ништа тешко да радим. Гдје год треба у ресторану „ускачем“, мада ми је посао месара главно занимање – каже Савић, који је 2016. године понио и признање најбољег радника у Ресторану.

Радосав, Миле и Мирослав чине добар и уходан тим.  Они су, једном ријечју,  радници за примјер.

(Извор: Фејсбук страница „Алумине“)

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
157683924Unesite mišem ovo: 3983