“Bratska” ili neka druga poruka

k;k

 

Svašta se može vidjeti u našem gradu u kome izgleda radi ko šta hoće, gradi gdje se nikada ranije nije, radno vrijeme i kućni red  ne poštuje, a po zidovima “šara” kako kome odgovara.

Šetači pored Drine primjetili su ovaj grafit (uz naslov) na pozidi u blizini, na kome neko nekome poručuje „Kad se vojska na Kosovo vrati“.

33

Šta to znači pitaju znatiželjna djeca svoje roditelje koji im objašnjavaju kako znaju i umiju, a zanimljivo je da se sličan grafit pojavio u više gradova Srbije.

fhf

U centru Beograda, u Sremskoj i Pop Lukinoj ulici, oslikana su dva ista grafita sa porukom „Kad se vojska na Kosovo vrati“ .Tekst je ispisan na ćirilici žutom bojom, a ispod slova je oslikana zastava Srbije.

Transparent sa istom porukom razvili su navijači fudbalskog kluba “Crvena Zvezda” tokom prijateljske utakmice sa italijanskim klubom Fiorentina 26. jula u Beogradu.

Da li su i ovaj u Zvorniku uradili navijači ovog kluba ili pripadnici neke patriotske organizacije nije nam poznato, kao ni to otkud i zašto bilbord podrške Aleksandru Vulinu takođe na šetalištu pored Drine.

Kakav je vaš stav i komentar povodom ovoga?

fhf

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
961243578Unesite mišem ovo: 2158