Aćimović gradi u Uzbekistanu – potrebni radnici

2

 

Privrednik i odbornik u gradskoj skupštini Velizar Aćimović uskoro odlazi u Uzbekistan gdje počinje izgradnju velikog hotela. On je vlasnik građevinskog preduzeća koje je dobilo ponudu da za deset mjeseci izgradi velelepan hotel na površini od 40.000 metara kvadratnih u jednom gradu u ovoj bivšoj državi SSSR.

On nam je potvrdio tu informaciju, rekavši da čeka uplatu avansa i kreće sa radovima, a ova zemlja mu nije nepoznata jer je tu već gradio neke reprezentativne objekte.

fhgf

- Sve je spremno za tu veliku investiciju, imam svoju ekipu i radnike, ali mi treba molera, radnika za centralno grijanje, električara, vodoinstalatera, radnika za montažu ventilacije i ako ima takvih zainteresovanih za posao, neka mi se jave, kaže Aćimović.

Na naše pitanje da li će se zbog predstojećeg posla i višemjesečnog odsustva sa naših prostora, vratiti odbornički mandat koji je osvojio kao član GO Socijalističke partije Zvornik, kaže da neće jer će dolaziti na sjednice mada se i avionom iz ove daleke azijske zemlje dugo putuje.

1 Comments

GTA (nije registrovan)

18 June 2021

Tacno da sam neki kadar od navedenih,rado bih otisao.Cisto da to vrijeme provedem u Uzbekistanu.Da malo odmorim i od R.Srpske.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
379621548Unesite mišem ovo: 3165