Daniela Bakić - Čudima nikad kraja

1

 

Vrijeme je godišnjih odmora i bilo gdje da ga provodite, biće ljepše uz dobru knjigu. Ako želite da se nasmijete, dobro zabavite, opustite, prepoznate u nekoj od svakodnevnih životnih i porodičnih situacija od srca vam preporučujemo novu knjigu Daniele Bakić- Čudima nikad kraja.

Divna, ljupka, duhovita knjiga, nastavak “Dnevnika čuda Dude Alapače”, možda i bolja od nje, za uživanje u svakoj priči u kojoj se možemo pronaći i prepoznati. Ima je u Narodnoj biblioteci Zvornik.

„Duda Alapača je heroina našeg doba, žena nalik mnogima koje žive početkom XXI veka u Srbiji! Daniela piše sa mnogo topline i razumevanja prema ženi – ne mogu reći običnoj – jer nijedna žena koja danas radi, brine o svojoj porodici i podiže decu – nije obična. Stiče se utisak da Duda ponekad piše za šporetom, a ponekad u nekom ofisu, u bakinom dvorištu ili iz prvog reda neke modne revije. Bosa ili na štiklama, sa velikim osmehom ili suzama u očima, ona ne napušta svoj jedinstveni i duhoviti izraz koji razoružava njene poklonike.“ Lidija Ćulibrk, urednica časopisa Lepota i zdravlje.

Zadovoljne čitateljke:

„Hvala vam na svim osmesima.“ Brigita

„Kao da ste opisali moj život, moju mamu i moj komšiluk.“ Ljiljana

„Za srce, smeh i poneku suzu.“ Branka

„Rekli ste sve što osećamo.“ Svetlana

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
496518273Unesite mišem ovo: 7143