Додик: “Не признајем ништа осим побједе”

13

 

Лидер СНСД-а Милорад Додик поручио је да СНСД неће водити негативну кампању али да и те како има да покаже шта је оставио у претходне четири године на локалном нивоу, посебно у Бањалуци. Он је нагласио да треба бити окупљен око Републике Српске ради њеног очувања и развоја, те да је СНСД на том плану дао огроман допринос уз помоћ коалиционих партнера.

“Успјели смо да Српску очувамо, стабилизујемо и држимо у стању да је можемо предати млађим људима. Имамо више од 23 кандидата за начелнике и градоначелнике млађе од 40 година и око 400 оних који су млађи од 30 година”, рекао је Додик на конвенцији, којој је присуствовало руководство те странке.

Он је рекао да СНСД држи Српску економски стабилном и током појаве вируса корона.

“Неће бити отпуштања и то је резултат наше политике. Идемо на побједу на изборима у свим локалним заједницама заједно са коалиционим партнерима. Неће доћи до издаје наших националних интереса. Боримо се за наше друштво, за сваког човјека и његову слободу. С образом излазимо на изборе, ми смо ти који су урадили много у Републици”, рекао је Додик.

Он је нагласио да је његов животини циљ неупитна и стабилна Српска која ће пружати шансу младима, који ће о њој водити рачуна у будућности и чувати њену слободу. Без СНСД-а Српска би била у опасности, истакао је Додик и додао да то грађани препознају, те да је важно да грађани у Бањалуци подрже кандидати СНСД-а као и широм Српске.

“Не признајем ништа осим побједе”, поручио је Додик, који је Бањалуку навео као примјер гдје су ријешили многе велике проблеме и изградили многе објекте за добробит свих грађана.

Он је захвалио свима који су до сада давали подршку СНСД-у и јачали га, јер је то, како је нагласио, велика снага.

1 Comments

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
681723594Unesite mišem ovo: 1556