DUŠAN SAVIĆ U SAUDIJSKOJ ARABIJI

aa

 

Nakon što je zvornički kardiolog Duško Mlađenović otišao u Saudijsku Arabiju da godinu dana tamo živi i radi, saznali smo da je još jedan naš uspješni (bivši) sugrađanin od nedavno u toj dalekoj i bogatoj azijskoj zemlji.

Dušan Savić o kome smo zbog uspjeha u školovanju (bio najbolji učenik zvorničke srednje škole, a kasnije i najbolji student Ekonomskog fakulteta u Beogradu) pisali u više navrata, sada je u Saudijskoj Arabiji.

aa

Kako nam je rekao njegov otac Radivoje  tamo radi u jednoj velikoj kompaniji sa kojom je potpisao ugovor na pet godina.

-Nakon što je radio u Vladi Srbije kod Nenada  Popovića otišao je u jednu američku kompaniju čije je sjedište na ovim prostorima u Ljubljani. Puno je putovao po Evropi, proglašen je ove godine za naboljeg radnika u svojoj kompaniji,a onda su ga poslali da obavi neki posao u Rijad. Tamo su oduševljeni njegovim znanjem i radom ponudili mu ugovor od pet godina, priča Radivoje ponosan na svog sina koji ih je dodatno obradovao  ženidbom.

 

ghfhf

Kako smo od njega čuli Dušan je prezadovoljan uslovima rada I života u Saudijskoj Arabiji.

Zanimljivo je da Dušan četiri dana rada u Rijadu, a tri provodi u Dubaiu gdje mu je supruga.

Prije nekoliko dana su se vjenčali, supruga mu je Beograđanka, koleginica po obrazovanju koja radi takođe u jednoj američkoj kompaniji. U slobodno vrijeme drži treninge jer je  bivša odbojkašica.

 

ghfhf

Zanimljivo je da je prije nekoliko godina Dušan sa grupom svojih kolega sa fakulteta učestvovao  na takmičenju  u Dubaiu gdje je osvojio i nagradu. Tada mu se ova zemlja svidjela, poželio je da opet dođe  i eto sudbina Ili šta li doveli  su ga ponovo tamo. Želimo mu da i dalje zna samo za uspjeh i da napreduje u daljoj karijeri, a u rodni grad dolaziće kad god bude u prilici kao za porodičnu krsnu slavu.

Hvala Milji Savić, Dušanovoj majci na ustupljenim fotografijama.

дсдфд

 

 

1 Comments

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
481369257Unesite mišem ovo: 7129