Gavrić napustio KK “Borac”, čeka finansijski bolju ponudu

1

 

Sada već bivšeg košarkaša i kapitena KK “Borac” iz Banja Luke, našeg Zvorničanina, Srđana Gavrića sreli smo u njegovom  rodnom gradu. On nam je, za naš portal zvono.media, rekao da više nije član kluba iz Banja Luke jer nisu postigli (finansijski) dogovor o nastavku dalje saradnje.

 - Bilo je ponuda da ostanem, ali meni nisu odgovarali ponuđeni uslovi jer tražim bolju finansijsku ponudu. Trenutno sam u Zvorniku, čekam pozive iz drugih klubova, nadam se da će ih biti  i iz inostranstva, jer bih tamo  volio da nastavim karijeru. Imam 28 godina, sad sam u najboljoj formi, negdje do 33 godine,  moram misliti o budućnosti, da  riješim egzistencijalna pitanja, da se  obezbijedim sada za vrijeme kada budem prestao da  igram košarku, kaže on.

22

 

Dok je u svom gradu Gavrić trenira na igralištu kod osnovne škole i redovno  ide u teretanu da bi ostao u formi. Na naše pitanje ima li talentovane djece u Zvorniku za košarku koja bi ga mogla naslijediti kroz smjeh je rekao :”Mene je teško nasljediti, ali bi im poručio   da je  za uspjeh u sportu pored talenta najvažnija upornost.Treba biti uporan i puno trenirati pa će doći i rezultati. Mada i ne vidim nešto puno djece na terenima ovih dana dok sam u Zvorniku.

 Srđan  očekuje da će ponuda koja će mu odgovarati uskoro stići, Sada je pauza,  vrijeme odmora, ali i pregovora.

 - Nikad se ne zna kada će šta “stići”, sa “Borcem” sam se prije dvoje godine dogovorio tek u septembru mjesecu kada je prelazni period bio već završen, ranije sa nekim klubovima već u junu. Čekam, vidjećemo, javiću vam kad potpišem za novi klub, obećao nam je ovaj “naš”uspješni košarkaš.

Visok 195 centrimetara, igra na poziciji beka, a do sada je, prije “Borca”  nastupao za košarkaški klub “ Drina” Zvornik, zatim  “Radnik” Bijeljina, KK “Mladost” Mrkoljić grad i OKK “Čelik”Zenica.

 

 

 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
134729658Unesite mišem ovo: 2959