Godišnjica

11

 

Danas je tačno 15 godina kako je na čelu Zvornika Zoran Stevanović. Na današnji dan 2007. godine nakon prijevremenih izbora (zbog povlačenja predhodnika Budimira Aćimovića ), preuzeo je ovu dužnost i eto, na njoj je punu deceniju i po. Prvo je bio  načelnik opštine, a zatim  od 2015, kada je Zvornik dobio status grada, i njegov gradonačelnik.

Čestitajući mu 15 godina “vladavine” pitali smo ga da li mu je taj period prošao brzo ili sporo. “Brzo” odgovorio je bez razmišljanja, a po čemu će ga najviše pamtiti kaže: “Po novom načinu života koji mi je ovo mjesto donijelo, dosta obaveza i situacija koje ne zavise samo od mene“.

Posebno je ponosan  što je u rad gradske skupštine unio parlamentarnu kulturu i dijalog koji nije do tada postojao, a godišnjicu neće danas obilježiti jer ima službenih obaveza, posjetu jedne delegacije iz Srbije, a zatim mora i na put.

  • Tokom narednih dana naći ću vremena da sa najbližim saradnicima obilježim taj dan. U međuvremenu, za sve ove godine,nisam imao nekih drugih ambicija osim pokušaja da odem u “Aluminu”, ali to nije prošlo. Što se ostalog tiče nije bilo nekih ponuda koje su me zanimale, jer kada se radi o političkom angažovanju i pozicijama ovo me jedino interesuje. Imam još dvije godine do novih lokalnih izbora i dosta toga što još moramo uraditi na rastu Zvornika i stvaranju boljih uslova života svih njegovih građana, kaže Stevanović.

Za 15 godina načelnikovanja otkiva da je izgubio 35 kilograma težine, što zbog dijeta koje je držao, što zbog nekih zdravstvenih problema.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
934865721Unesite mišem ovo: 3839