GROZDANINA MEDALJA ZASLUGA ZA NAROD

ghfhf

 

Za dugogodišnja djela i rad koja zaslužuju opšte poštovanje i isticanje dodjeljena su priznanja za Dan Republike Srpske. 

Medaljom za hrabrost odlikovana je naša sugrađanka  Grozdana Ristić, medicinska sestra iz zvorničke  bolnice. Radi na Odjeljenju   za internističke grane  i istakla se  se svojom predanošću poslu, osmijehom i odnosu prema pacijentima.

Kako navode na sajtu ove ustanove:” Grozdana je uvijek nasmijana i prijatna sa željom da pomogne svakom pacijentu. Ctrpljiva da objasni, Ristićeva  radi pri Internističkoj ambulanti kroz koju u jednom danu prođe i po 60 pacijenta.
 
Grozdana je dugogodišnji radnik JZU Bolnica Zvornik, sa posebnom empatijom prema svakom pacijentu, ponos je naše ustanove, kao i svi radnici koji svojim trudom i prijatnim odnosom olakšavaju našim pacijentima boravak u ustanovi.

ghfhf

Medalja Zasluga za narod koja je dodijeljena Grozdani, priznanje je za sve zaposlene u našoj ustanovi.

Zahvaljujemo se predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku i njegovim saradnicima koji su prepoznali poseban trud Grozdane i naših zaposlenih, te su dodijelili ovo značajno priznanje za rad naših zaposlenih i naše ustanove” navodi se na FB bolnice.

I zvono,media se pridružuje čestitkama kao nadamo se i svi koji Grozdanu  poznaju ili su bili njeni pacijenti.
 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
297165843Unesite mišem ovo: 3363