Još jedan restoran na obali rijeke Drine

3

Uređuje se obala, drveća sijeku

Neko će se predstojeće zime dobro ogrijati od drveća posjećenog pored obale rijeke Drine ispod tkz “staklene” zgrade jer se tamo planira gradnja privremenog montažnog objekta ugostiteljske namjene.

Kako se u gradu priča objekat tj. restoran gradi zvorničanin na značajnoj funkciji u jednom drugom gradu u RS, mada u nadležnom odjeljenju gradske uprave tvrde da je zahjev podnijela jedna ženska osoba!?

dd

- Izdati su lokacijski uslovi za podizanje privremenog, montažnog ugostiteljskog objekta ispod zgrade na obali rijeke Drine , ali drveće je posjećeno jer preduzeće “Vode Srpske” izvode radove na uređenju gradske plaže i obalo utvrde, kaže načelnik odjeljenja za urbanizam, Boško Kojić.

U sklopu tog posla urediće se i molovi uništeni u poplavama 2010. i 2014. godine, i urediti igralište pored Drine, tačnije postaviti nove sprave za fitnes na otvorenom i za još neke sportsko rekreativne sadržaje, pojašnjava Kojić.

dr

Radove finansira navedeno preduzeće, a na pitanje zašto se radovi obavljaju sada kada je sezona kupanja i sunčanja u jeku, i zbog čega ni ove godine gradska plaža neće biti uređena, Kojić kaže da to ne zavisi od gradske uprave već od “Voda Srpske” i vodosaja rijeke jer kada je on najpovoljniji tada se radovi i obavljaju.

3

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
148962573Unesite mišem ovo: 2572