Keri Čin: Nepristojna

3

 

Nakon romana “Nedostojna” i “Nedostižna”, od autorke erotskih bestselera Keri Čin stiže nova knjiga. “Nepristojna” (“Lagune”, 2021) je roman o ljubavi mlade i ambiciozne žene i temperamentnog reli-vozača, sa pozadinskom pričom o beogradskom podzemlju. „Nina i Miki, glavni junaci romana “Nepristojna”, likovi su sa kojima se publika delimično upoznala kroz prethodne knjige.

Priča se na svoj način razlikuje od ostalih jer je mnogo smelija i ljubitelje žanra zagrejaće do usijanja. Rekla bih da je brzina ključna reč koja čitaoca od samog početka vodi u nezaboravnu i pomalo nepristojnu vožnju kroz autorsku maštu i kroz emocije glavnih likova koje donose pitanja – zašto smo to što jesmo, da li je moglo i trebalo da bude drugačije, koliko su porodica i prijatelji važni i može li ljubav da nas zaista osnaži i smiri? Na čitaocu je da izabere hoće li se poistovetiti sa Ninom i Mikijem, ili će biti samo posmatrač. Kako god, verujem da će uživati“, rekla je autorka povodom izlaska knjige.

Nina je uspešna mlada pravnica. U njenoj prošlosti krije se trauma koja joj je odredila način života i zbog koje ne veruje u ljubav i porodicu. Okrenuta je poslu i ubeđena da je uspeh na tom planu jedino što je važno. Izgradila je ime u poslovnom svetu, ali zbog načina na koji je započela karijeru i ljudi koji su bili umešani u to, njena stručnost i reputacija dovedene su u pitanje.

Miki je poznati reli-vozač i član trkačkog tima Mazeratija. Karijeru je započeo vozeći ilegalne ulične trke za Vladimira Senkovića Senku, i povezan je sa momcima iz Senkinog okruženja koji su pripadali beogradskom podzemlju. Ambicija mu je da poseduje sopstveni karting centar i pobedi na reliju u Dubaiju, a o ljubavi ne razmišlja. No planovi mu polako propadaju. Kad jedan od Mikijevih najboljih prijatelja, moćni tajkun Mojsije, angažuje Ninu da posreduje u prodaji njegovog kazina, ispostaviće se da je slučaj koji je bio Ninina odskočna daska za uspešnu karijeru bio krah Mikijevih planova za budućnost.

Zbog sukoba iz prošlosti njih dvoje će od prvog susreta ukrstiti koplja, ali njihove svađe će se razbuktati u varnice obostrane privlačnosti koje će Nininu intimnu tajnu i Mikijevu zavisnost od adrenalina spojiti u bleštavilo ekstaze. U pokušaju da se oslobode strasti koja ih opseda, upustiće se u trku izazova i istine. Advokatica i temperamentni vozač vole publiku, i to u svakom trenutku.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
876492531Unesite mišem ovo: 7164