Kiosci - jedni se uklanjaju, drugi postavljaju !

1

 

Možda ste primjetili,a možda i niste, da su neki kiosci u gradu koji već duže vrijeme stoje zatvoreni - uklonjeni. Nema više onoga na glavnoj gradskoj ulici, kao i kioska kod zgrade B- 1, a u planu je sklanjanje i onih rijetkih što su još preostali. Zašto?

2

30

- Nisu plaćene obaveze za njihovo držanje, istekao im rok, i sada je red da se uklone sa postojećih lokacija. Dva su već sklonjena, isto čeka i onaj u blizini Fonda za zdravstveno osiguranje jer će se tu graditi zgrada, a vjerovatno će se izmjestiti i “crkvenu”kiosk u njegovoj blizini iz istih razloga, rekao nam je Branko Jašić, načelnik za stambeno-komunalnu oblast.
 

erte

Na mjestu dosadašnjih objekata uskoro će biti postavljeni novi, drugih vlasnika koji su na konkursu dobili lokacije.

“ Za početak biće postavljena dva nova, a za ostale vidjećemo, nema nekog velikog interesovanja “privatnika” za njih, možda što veliki marketi “drže” kupce. Bilo je predviđeno da se u gradu stavi pet, šest trafika, ali ni stari ni novi vlasnici nisu zainteresovani za to, pojašnjava Jašić.

U gradu je sve manje ovih objekata u kojima se pored novina i cigareta, prodaju i igračke, slatkiši i neke druge sitnice.Pojedini kiosci koji iz finansijskih razloga su dugo stajali zatvoreni i zapušteni, služili su pojedincima i kao oglasna table.

51

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
173526984Unesite mišem ovo: 2229