Kuda za praznike, preko agencije-nigdje

2

 

Mnogi sugrađani će predstojeće neradne dane zbog 1. maja provesti van Zvornika. Neki će otići u zavičaj, na selo, drugi put neke bliže  turističke destinacije poput Etno sela Stanišić, Banje Koviljače, Vukovog Tršića, Sunčane rijeke, pa čak, u vlastitoj režiji  “skoknuti” I do Tare, Zlatibora, Višegrada…

Ako ste pak namjeravali da odete negdje preko turističke agencije jer ona postoji u Zvorniku već nekoliko godina - ništa od toga.

U agenciji su nam rekli da ne ogranizuju ništa za Prvi maj, nikakva putovanja što nas je začudilo s obzirom da preduzeće u čijem su sastavu ima dobre i moderne sopstvene autobuse, a sigurno ima interesovanja građana za organizovana putovanja  u i van RS.

“Bilo je nekih putovanja u martu mjesecu, za maj nema ništa, možemo vas uputiti na neku od drugih agencija sa kojima sarađujemo”, rekla nam je radnica agencije.

Na našu konstataciju da nikada nismo vidjeli na izlogu njihove kancelarije nikakvo obavještenje o nekom putovanju rekla je “Na šta bi to ličilo da ih lijepimo,pratite nas na našoj “stranici”.

5

Šteta, jer ako oni neće ništa da organizuju ni da  lijepe plakate  o svojoj “ponudi”,drugi hoće. Tako smo na više mjesta u gradu vidjeli reklame jedne agencije iz Bijeljine koja poziva na obilazak više manastira. Vjerski turizam je sve više u modi, a ponuda velika čak ima i za odlazak  u Grčku I Rumuniju.

22

PItali smo I zvorničke penzionere zašto oni ne organizuju  neki izlet za svoje članove. Rekli su da hoće.

-Od maja mjeseca ćemo početi sa  jednodnevnim izletima, za početak u Bratunac ,a kasnije vidjećemo, rekao nam je predsjednik Udruženja penzionera Zvornik, Branislav Mihajlović.

Ranijih godina Zvorničane različitih generacija i zanimanja, je na razne izlete i obilaske zanimljivih manifestacija vodio predsjednik SPKD “Prosvjeta”,  Rade Perić. Jer u društvu je uvijek lijepše i mnogi i dan danas se sjećaju tih putovanja od Zlatibora, Kikinde, Mećavnika,  do Beograda, Aranđelovca …

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
579186234Unesite mišem ovo: 5542