Lijep gest radnika Zvorničke pošte

234

 

Nisu zaboravili djecu svoje pokojne koleginice

Lijep gest radnika Zvorničke pošte koji zaslužuje da se o njemu čuje. Milica Martinović, mlađa kćerka njihove pokojne koleginice Ozrenke diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Kolege njene pokojne majke, kada su čule za ovu lijepu vijest, spontano su se organizovale i odlučile da Milicu obraduju poklonom za ovaj veliki uspjeh u životu, utoliko više što je smogla snage da nakon majčine višemjesečne bolesti i smrti u maju mjesecu ove godine, prione na učenje i diplomira na vijeme, u 23 godini života.

– Bilo je jako dirljivo, pozvali smo Milicu da dođe kod nas u poštu i predali smo joj naš zajednički poklon za diplomiranje. Znamo koliko bi se njena majka, a naša Ozrenka, tome radovala, koliko je o tome govorila i čekala na taj dan, rekla nam je njena koleginca Zlatiborka.
 

gdgd

“Većina nas je sa Ozrenkom radila 20 pa i više godina, njena smrt je teško svima pala. Ovo je samo jedan mali gest pažnje prema njenoj kćerki jer mi smo tu i dalje za njenu porodicu i za sve što im je potrebno. Nismo i nećemo zaboraviti ni našu Ozrenku ni njenu djecu. Hvala i svim kolegama koji rade u pošti, ne samo iz Zvornika već i u ostalih mjesta koji su se nam se pridružili. Osim velikog buketa cvijeća, Milici smo uručili i novčanu čestitku od svih nas, puno se obradovala, zajedno smo i zaplakali, bila je baš dirljiva scena”., priča radnica pošte Danka Kusmuk.

Milica je bila duboko dirnuta pažnjom kolega svoje pokojne majke, zahvalila se na ovom predivnom gestu pažnje i obećala da će upisati master studije.

Ozrenka Martinović preminula je nakon kraće bolesti 25.maja ove godine. Njen suprug Vojin je profesor muzičkog vaspitanja a starija kćerka Planinka udata za Bugarina (upoznali se tokom rada na kruzeru) živi u inostranstvu.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
652917843Unesite mišem ovo: 4562