Најпродаванији парфем, сваке три секунде прода се једна бочица

10

 

Парфеми модне куће Диор многима су омиљени, а према резултатима с тржишта, један је посебно омиљен.Диоров Sauvage постао је најпродаванији парфем на свијету, укључујући и мушке и женске мирисе.

Настао је 2015. године, изванредном креацијом Francoisa Demachyja, који је тада стварао парфеме за Диор и одлучио се за живахне и богате ноте наранџе и бергамота те пудерасте и дрвенасте ноте. Интензиван и моћан мирис богат је сировим материјалима који су изненадили и освојили обожаватеље диљем свијета.

Sauvage Universe  подијељен је на четири дијела, који се разликују по интензитету. Сензуалан и мистериозан Sauvage, Sauvage Eau de Toilette, Sauvage Parfum углађеног шарма те Sauvage Elixir, софистициран и јак. Elixir је посебан по томе што помиче границе концетрације парфема у мирису. Парфем је остварио изниман успјех, а дашак свјежине који уноси освојио је, чини се, читав свијет, преноси портал Кликс.

Прича је то о феномену Диоровог мушког мириса који је први пут у 2021. успио освојити титулу најпродаванијег парфема на свијету. До сада су прво мјесто без изузеетка у историји парфема увијек заузимали женски мириси. Његов побједнички положај значи да се у 2021. години сваке три секунде продала једна бочица Dior Sauvage парфема.

 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
638195427Unesite mišem ovo: 5587