"Ne dam te“ Vesna Dedić

232

 

Sa svojim novim romanom „Ne dam te“ Vesna Dedić je ponovo među najtraženijim i najčitanijim knjigama u Srbiji i regionu.

U ovom romanu/melodrami “Ne dam te… kraj je kad ja kažem”, koji se dešava u Srbiji od ljeta 1995. do proljeća 2020. godine, čitalac prati Dunju Vuksanović najpopularniju pop pjevačicu na prostorima bivše Jugoslavije, kroz periode poslovnih padova i veličanstvenih uspjeha, koji uvijek zavise od toga da li je muškarcu kojeg voli dopustila da joj odredi koliko će trenutaka sreće imati.

Dunja Vuksanović se u romanu Ne dam te bori s nevjericom kada shvati da je najbolja prijateljica obmanjuje, suočava se sa sterilitetom, smrću roditelja i ljubavnim lomovima kada muškarci koje voli prolaze kroz poslovna i životna razočaranja, mijenjaju se i pokušavaju i nju da promjene. Čitalac prati Dunjine trenutke sreće na crvenom tepihu i najljepšim plažama svijeta, koji su nemjerljivi onim što osjeća na običnom drvenom čamcu kraj Dunava, gdje se, i kada je kraj neminovan, kune u početak i odlaže tugu.

Jedna neobična ljubavna priča poput predhodnih iz pera ove autorke koja lako nalazi put kod ženske čitalačke publike. Možete je naći u zvorničkoj biblioteci u kojoj imaju i ostale njene knjige.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
298735146Unesite mišem ovo: 1462