NIKOLA I MARIJA PONOVO NAJBOLJI

aa

 

Što se tiče najboljih sportista Zvornika ponovo su, kao i prošle godine, za najbolje sportiste grada proglašeni kik bokser Nikola Drobnjak i mlada tekvondoistkinja Marija Jokić.

Oni su ponovo blistali u svojim sportovima i ostvarili najbolje rezultate koji su im drugi put zaredom donijeli laskavi epitet pobjednika  na tradicionalnom izboru najboljih zvorničkih sportista

Među deset najboljih stručni žiri uvrstio je : Ristu Kretiju, člana DŽK „Sokolovi“, Emiliju Blagojević iz TK „Srpski soko“, Filipa Cvijetinovića iz OKK „Drina Princip“, Sandru Popović iz DŽK „Sokolovi“, Borisa Krstića iz AK „Zvornik“, Vasilija Tomića iz RK „Drina“, Emu Pajkić iz KK „Sensei“, te Stefana Jerkića iz KK „Zvornik basket“.

ghfhf

U kategoriji talenovani sportisti grada Zvornika nagrađeni su : košarkaš Miloš Đerić, atletičarka Jovana Petrović, tekvondoistkinja Katarina Katić, odbojkašica Jelena Eleković, džudistkinja Dunja Tomić, košarkaš Mateo Dragičević, tekvondoista Dragan Marić, kanuista Malik Kuljanin, džudistkinja Marija Dukić, košarkaš Matej Janković.  

Za najbolji klub iz nižeg ranga  za 2023. godinu proglašen je FK „Jedinstvo“ iz Roćevića, a najbolji sportski radnik iz nižeg ranga takmičenja za 2023. godinu je Aleksandar Pisić. Najbolji sportista iz nižeg ranga takmičenja za 2023. godinu je fudbaler Slobodan Radić, a najbolji trener iz nižeg ranga za 2023. godinu je Nikola Lazarević. Za najboljeg sportskog radnika Zvornika za 2023. godinu proglašen je Velibor Petrović, a za najboljeg trenera Igor Kikić. Najbolji trener mlađih kategorija je Dejan Gajić, a sportski ambasador je Katarina Jović.

Specijalno priznanje za doprinos u razvoju sporta dobio je Milan Đorđić, a specijalno priznanje za rezultate u bodibildingu Darko Mijić. Za jubilej 50 godina postojanja, specijalno priznanje je pripalo OK „Drina“, a za jubilej 60 godina rada priznanje je uručeno Kajak-kanu klubu „Drina“. Specijalno priznanje uručeno je šefu Predstavništva Republike Srpske u Solunu Jeleni Jovanović. Za ostvarene rezultate u tekvondou specijalno priznanje uručeno je Mladenu Ristiću. Plaketu za životno djelo dobio je Duško Kusmuk.

 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
591843726Unesite mišem ovo: 1417