Nina Bukejlović predložila svoju majku za delegata u Vijeću naroda RS

12

 

Novoizabrani poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nina Bukejlović predložila je svoju majku Aidu Prešić za delegata u Klubu Bošnjaka Vijeća naroda RS.

Centralna izborna komisija BiH ovjerila je listu koju je predložila Bukejlovićeva, a pored njene rođene majke koja je nosilac na listi su još Vedran Sofić, Alma Vidojević i Adnan Isić.

Izbor delegata je na dnevnom redu  sjednice NSRS, a da bi Aida Prešić sjela u udobnu delegatsku fotelju, biće dovoljno da za nju glasa njena kćerka i novoizabrani poslanik SNSD-a, inače bivša predsjednica Omladine SDS-a. Treba napomenuti da je Aida Prešić u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi sa predsjednikom dobojskog SNSD-a i nekadašnjim šefom dobojskog SDS-a i dugogodišnjim gradonačelnikom ovog grada Obrenom Petrovićem.

Nina Bukejlović nije bila raspoložena da odgovori na jednostavno pitanje – da li joj je Aida Prešić majka.

„Nemojte me to pitati, ne želim da odgovaram na to ko je kome majka ili otac“, kratko je rekla Bukejlovićeva za CAPITAL.

Na pitanje zašto je predložila majku za delegata i da li smatra da je to primjereno, kratko je rekla „doviđenja“ i prekinula razgovor.

2 Comments

Anonimni (nije registrovan)

27 November 2022

Zasto se iz PIO fonda ne zapitaju zasto je to tako. Kakvo je stanje u drzavi, politicari odu u penziju uzmu visoke otpremnine pa se ponovo vrate u klupe na drzavne jasle. Kod njih i ima najvise ugrozenih radnika jer imaju i privatne firme. Dali se zapitaju kakvi su uslovi za rad i primanja tih radnika Radnika i seljaka se sjete samo pred izbore.

Anonimni (nije registrovan)

1 December 2022

Ko je kome tata ili mama u ovo ludo vrijeme je tesko ustvrditi. Ona je samo predlozila osobu iz drugog naroda. Sto su oni papci nisu krivi oni nego mi. Viskovic rece dva puta u Zvorniku da im je dosta sijedih glava. Ovi novoizabrani delegati ko nisu sjedi. Brine me da Radmanovic, Spiric i jos poneki nedaj goze preminu u poslanickim klupama. Lopovima nikad dosta.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
984572136Unesite mišem ovo: 4853