Novogodišnje priredbe u zvorničkom dječijem vrtiću

sds

Počele su novogodišnje priredbe mališana koji pohađaju Pogram pripreme djece u godini pred polazak u školu. Učestvuje oko 150 djece, raspoređenih u devet pripremnih grupa – Karakaj, Ulice, Čelopek, Križevići, Branjevo, Roćević, Tršić, Zvornik 1 i Zvornik 2.

Prema riječima direktorica vrtića „Naša radost“ Maje Soro mjesec decembar u dječijem vrtiću počeo je u prazničnoj atmosferi.

„Vaspitači i djeca su bili vrijedni i realizovali brojne aktivnosti od ukrašavanja svojih radnih soba, hola, do izrade novogodišnjih ukrasa, zajedničkih radionica sa roditeljima, pisali pismo Deda Mrazu i pripremali se za Novogodišnje priredbe,“ istakla je Soro.

Sljedeće sedmice biće održane priredbe djece koja pohađaju cjeloviti razvojni program u tri objekta u gradu Zvorniku. Novogodišnja priredba jedna je od redovnih aktivnosti ove ustanove koja, osim zabavnog karaktera, ima za cilj da se roditeljima pokažu rezultati vaspitno-obrazovnog rada sa djecom.

Zajednička poruka iz dječijeg vrtića za kraj 2023. godine: „Godina nam stiže nova, puna želja puna snova. Neka bude dosta želja i radosti i veselja.“

(Gradska uprava)

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
658932741Unesite mišem ovo: 7495