Odgovori na nova odbornička pitanja

1

 

Stručna služba skupštine grada za sledeću sjednicu  lokalnog parlementa odgovorila je na odbornička pitanja koje su neki od njih postavili  na predhodnoj sjednici. 

Odgovor prenosimo u cijelosti : U prilogu vam dostavljamo odgovore na odbornička pitanja sa 15. redovne sjednice Skupštine grada Zvornik održane 23.11.2022. godine, u smislu člana 165. Poslovnika Skupština grada Zvornik – Prečišćen tekst (''Službeni glasnik grada Zvornik'', broj: 5/17).

Odbornik Bojan Lukić postavio je sledeće pitanje:

„Djelimično nezadovoljan odgovorom na moje prethodno odborničko pitanje kada je u pitanju izgradnja dnevnog centra, tražim strukturu troškova izgradnje centra?“

Odgovor Službe za javne nabavke glasi:

Poštovani, u vezi sa Vašim pitanjem postavljenim na sjednici skupštine grada Zvornik održanoj dana, 23.11.2022.godine a tiče se struktura troškova izgradnje dnevnog centra, grad Zvornik je objekat dnevnog centra kupio na licitaciji, kao izgrađen objekat, tako da struktura troškova njegove izgradnje je nama nepoznata jer za njegovu izgradnju nije ni provođenja javna nabavka.

Odbornik Bojan Lukić postavio je sledeće pitanje:
„Kada će biti ispoštovan zaključak da se određene institucije presele u zgradu preko puta pošte, u čijoj izgradnji je učestvovala i Gradska uprava (institucije, inspekcija, arhiva, itd) zajedno sa „Keso gradnja“ d.o.o“?

Odgovor Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i poslove saobraćaja glasi:
U postupku je opremanje poslovnog prostora koji je pripao Gradskoj upravi grada Zvornik.

Preseljenje pojedinih odjeljenja, odnosno njihovih funkcionalnih cjelina se očekuje najdaljeu periodu mart-april 2023. godine
 

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
891574362Unesite mišem ovo: 5443