Oglas za besplatan odlazak u banju

1

 

Vlada RS obezbijedila je sredstva za finansiranje besplatnog odlaska određenog broja penzionera Srpske u banje na njenom području. Kako nam je rekao predsjednik udruženja penzionera Zvornik, Brano Mihajlović, prema razrezu, odnosno kriterijumima, na osnovu raspisanog konkursa, 13 zvorničkih penzionera moći će besplatno, po svom izboru, koristiti banju na području RS.

– Danas je raspisan oglas, biće otvoren narednih 12 radnih dana, a istaknut je na vratima našeg udruženja u kome možete dobiti sve ostale informacije. Kod izbora ko će moći o trošku Vlade u banju, biće odlučujuća visina penzije i dužina penzijskog staža, kaže Mihajlović.

2

- Onaj ko ne prođe na konkursu, zahvaljujući članstvu u gradskom udruženju, može pod povoljnim uslovima otići u bilo koju banju u Srpskoj, jer Udruženje snosi
troškove prevoza, i daje deset odsto popusta na cijenu boravka u banji, a sve se može platiti na šest mjesečnih rata, napominje njegov predsjednik.
 

3

– Na području Zvornika ima 7113 penzionera i kako kaže Mihajlović ima dosta interesovanja među njima za odlazak u banje i korištenje pogodnosti koje im se
nude. On takođe ističe da su u svojim prostorijama preuzeli neophodne mjere  zaštite i distance, mada zbog korone virusa penzioneri u njih dolaze u manjem broju i rijeđe nego ranije.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
238569471Unesite mišem ovo: 6886