Privatni parking u dvorištu

55

Automobili, cvijeće i ukrasno drveće

U centru grada, sa glavne ulice vidi se kuća i dvorište porodice Aleksić koje je svo u cvijeću. Ali još interesantnije je da se odmah pored njega nalazi privatni parking za koji malo ljudi, za sada zna, jer je pomalo uvučeno, gledano sa ulice, ali ima prostor za parkiranje dvadeset i više četvorotočkaša.

- Kupili smo jednu staru kuću i na njenom mjestu napravili parking. S obzirom da je u blizini zgrada gradske uprave, policije ,banaka i još nekih ustanova “zgodno” je za ostavljanje automobila dok se posao ne obavi. Dva sata korištenja parking prostora košta jednu km, što nije skupo kaže vlasnik kuće i parking prostora Boško Aleksić.

2

Aleksići su kuću i dvoriše uredili sa puno ukusa i pomalo u etno stilu. Mogu se, osim raznobrojnog i egzotičnog cvijeća i ukrasnog drveća, videti i pečenjara, drvene kućice za ptice, gipsani patuljci i pečurke, kolski točkovi, interesantne saksije i još puno toga.

- Imamo puno ruža, ove godine smo posadili i ljubičasti bršljen i uspjelo je, pa male mandarine, i razne druge biljke. Supruga Zagorka se brine o cvijeću, sin Gavrilo i ja kosimo travu, i pomažemo da sve bude sređeno i uređeno ovako kako vidite, sa puno zelenila priča Boško.

3

Očekuje da će posao sa parkingom uskoro više “zaživjeti”, imaju i prodavnicu, a dvorište im je za odmor i opuštanje. I za pokazivanje, dodali bi, jer stvarno je prijatno iznenadjenje u centru grada vidjeti sve to.

4

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
273968145Unesite mišem ovo: 8531