Promjene na čelu gradskog odbora SNSD

3

 

Stevanović izabran jednoglasno

Kao što smo ranije i najavili, došlo je do kadrovskih promjena na čelu gradskog odbora SNSD Zvornik. Umjesto Lazara Prodanovića koji se na mjestu predsjednika odbora ove stranke nalazio od 2001. godine, na izbornoj konferenciji jednoglasno je na ovu funkciju izabran gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.

On je ovim izborom dodatno utvrdio svoju neprikoslovenu poziciju i kao gradonačelnik i prvi čovjek ove partije u našem gradu što je odavno i bio neformalno, a sada je i zvanično potvrđeno.

To nam je u telefonskom razgovoru potvrdio i sam Stevanović koji se zahvalio svom predhodniku, Prodanoviću, na svemu onome što je uradio na jačanju SNSD u Zvorniku i RS, rekavši da će nastaviti njegov put i nastojati da partija i dalje jača, razvija se itd. Na naše pitanje da li ovo znači da je još više ojačana njegova pozicija u partiji i da je njen sigurni kandidat za gradonačelnika za predstojeće lokalne izbore, Stevanović je potvrdno odgovorio.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je i predsjednik SNSD Milorad Dodik koji je čestitao Stevanoviću na izboru i poželio mu uspješan rad kao i ostalim izabranim na mjesta potpredsjednika gradskog odbora Zvornik i u njegovo Predsjedništvo.

22

2324

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
651283497Unesite mišem ovo: 9241