Radina “srca“

11

 

Za zaljubljene i ostale prilike

Srce je izraz ljubavi i sledeći tu simboliku mnogi rado kupuju i poklanjaju plišana, crvena srca koje pravi i prodaje Rada Stevanović u prodavnici u centru grada.

Nakon što je ostala bez posla prvo u nekadašnjem “Famodu” a potom i u jednoj trgovini, odlučila je da započne sopstveni “biznis”i počela je da šije jastučiće u obliku srca. Ima ih raznih veličina, od onih od skoro metar u prečniku do sasvim malih, sa raznim porukama na njima ispisanima.

- Najviše se traže ona namjenjena dragoj osobi, ne samo momku ili djevojci već i majci, bratu, drugarici. Izbor je veliki i srca i poruka, priča Rada, koja na njima ispisuje i druge tekstualne poruke kojima kupci, uglavnom mlađe dobi, žele nešto lijepo da poruče osobi kojoj ih daruju.

12

Osim jastuka u obliku srca, Rada izrađuje i kecelje, takođe sa natpisima, a ima i veliki izbor plišanih igračaka. Mnogim sugrađanima je svojim rukotvorinama olakšala problem izbora poklona za rođendane, i ostale prilike poput Dana zaljubljenih ili 8.marta kada se najviše kupuju jer ljubav je najlakše i najslikovitije izraziti - srcem.

1 Comments

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
217856349Unesite mišem ovo: 9669