Slađana Ivanović: Lijepa i mlada prva dama Zvornika, majka troje djece

20

 

Novi, drugi po redu,  gradonačelnik Zvornika je Bojan Ivanović, diplomirani ekonomista, rođen 3.novembra 1979.godine u Zvorniku.

Oženjen je, otac troje djece. Njegova supruga, Slađana, sada prva dama grada, je jedna mlada, lijepa i u javnosti malo eksponirana žena koja je velika podrška mužu, ali prije svega majka  dvije kćerke i sina.

Slađana je, faktički, i ranije bila prva dama  Zvornika, jer je Nada Stevanović, supruga predhodnog gradonačelnika živjela u Loznici. Ivanovićevoj je neprijatno kada je tako oslovljavaju jer je skromna po prirodi i sebe  ne doživljava tako.

Rođena je u Trnovici, kod Zvornika, završila je srednju ekonomsku   školu, ali zbog  djece ne radi. Posvećena je djeci, njihovim školskim i kućnim obavezama, brižna je majka i vrijedna  domaćica, tiha, uvijek ljubazna.

12

Starija kćerka Ana, uskoro trinaestogodišnjakinja bavi se odbojkom, Nikola, dvije godine mlađi, igra košarku, a najmlađa, osmogodišnja, Jovana voli da slika. Njeni radovi odnosno crteži članova ove  skladne porodice, nalaze se u kancelariji njenog tate i na njih je naročito ponosan. Svo troje su odlični učenici i dobra, lijepo vaspitana i skromna djeca. Ovo je fotografija iz naše   arhive nastala prije dvije godine.

12

Ivanovići su i dobre komšije, lojalni prijatelji.Bojan pažljiv  otac, muž, sin i brat. Ali, ponekad zna biti previše emotivan, osjetljiv na neka dešavanja ili tekstove, kao da nije tolike godine u politici, Javna je ličnost koja je pod lupom javnosti i medija, sada nakon izbora biće i više. 

Nadamo se da se  nakon Bojanovog izbora za gradonačelnika, Ivanovići neće uobraziti i odroditi od naroda, već da će ostati kao i dosada – pristupačni i  prema svim ljudima isti. Samo što će sada  on, kao prvi čovjek grada imati više obaveza, a manje slobodnog vremena za svoje hobije, ali nažalost i svoju porodicu koja mu je velika podrška i sigurna luka koja  mu daje snagu i motivaciju  da izdrži sve što funkcija gradonačelnika od njega i njih zahtjeva.

M.M (Nije dozvoljeno  preuzimanje sadržaja  u cijelosti ili djelovima, bez dozvole autora)

1 Comments

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
931264758Unesite mišem ovo: 1181