Suveniri u pošti

45

 

Prva mobilna suvenirnica i info centar

U saradnji Turističke organizacije grada Zvornika i Pošte Srpske RJ Zvornik otvorena je prva mobilna suvenirnica i info centar u Zvorniku u zgradi Pošte. Do sada su turisti suvenire i sve potrebne informacije mogli da dobiju u Turističkom.info centru koji se nalazi u sklopu TOGZ - a na platou Kasina.

- Od sada turisti će moći i u pošti da pronađu suvenire sa motivima grada, razglednice, promotivne prospekte i brošure o gradu, mape i slično. Na ovaj način se približavamo turistima, a ovaj zajednički projekat Turističke organizacije grada Zvornika i Pošte Srpske je značajan, jer promocija putem promotivnog materijala i suvenira predstavlja jedan od važnih segmenata promocije kada se turisti nalaze na destinaciji. U prilog nam ide i radno vrijeme pošte (do 20h) te su suveniri i turističke brošure još više dostupne svim zainteresovanima, kaže direktorica TOZ Slavica Andrić.

48

Ona ističe da ima interesovanja turista, ali i sugrađana za kupovinu suvenira za poklon i uspomenu, a da je u većim zvorničkim restoranima planirano otvaranje još nekoliko mobilnih suvenirnica.

- Prema Strategiji integrisanog razvoja grada Zvornika 2018 – 2027, planirano je na još najmanje četiri prometne tačke otvoriti mobilnu suvenirnicu i info centar, i na taj način ostvariti što efektniju promociju grada i doprinijeti povećanju turističkog prometa. U našem gradu u prošloj godini povećan je broj turista, ali je i dalje najviše gostiju koji su u tranzitu, i u Zvorniku se uglavnom zadržavaju samo tokom dana, ali ima i naših ljudi iz dijaspore koji rado kupuju suvenire kojih ih podsjećaju na zavičaj, ističe Andrić.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
265791438Unesite mišem ovo: 2637