Tanjin unikatni nakit i dekoracije

10

 

Tanja Šurbat radi kao trgovac u Karakaju, u prodavnici ”Zo-ŽI”, a poslednje dvije godine bavi se izradom nakita i drugih dekorativnih predmeta od epoksidne smole.

Ovo je nešto novo na našem tržištu, radi se o smoli u tečnom stanju koja se pomješa sa učvršćivačem. Zatim u odgovarajuće  kalupe  Tanja dodaje  detalje po svom izboru ili po želji  kupca.Tako nastaje njen originalni i unikatni nakit – minđuše, narukvice, lančići, ali i razni ukrasni privjesci, zdjele, magneti, tacne, satovi.

Izgledaju kao urađeni u staklu i prigodni su za poklone, za suvenire, kao ukrasi  i za razne druge namjene

10

  • Sve je počelo prije dvije godine kada sam slučajno kod jedne svoje tetke vidjela kako ona pravi nakit, ali nizanjem.To mi je dalo ideju, gledala sam na internetu šta sve ima i odlučila da krenem sa pravljenjem nakita od ove specijalne  vrste smole u koju ubacujem drvo, kamenčiće, suvo cvijeće ali  i fotografije i razne natpise. Mogućnosti su razne i mašta pri stvaranju  može da dođe do punog izražaja, priča ova vrijedna i kreativna žena.

Uz posao i kućne obaveze Tanja nalazi vremena i za ovaj svoj hobi koji je više od toga. Nedavno je svojim radovima konkurisala za sredstva na jednom projektu i “prošla”. Kako nam je rekla to će joj omogućiti da se ovim ozbiljnije bavi, za sada će ga registovati kao dodatni posao. Otkriva da ima dosta ideja i planova šta još da uradi.

  • Želim da prijavim i registrujem  biznis, a samim tim ozbiljnije da izađem  na tržište. Ima tu dosta da se radi, treba nabaviti ambalažu, opremu za izradu, ali sam zahvalna gradskoj upravi i fondaciji Inpakt za pomoć i podršku, to mi je dalo dodatni vjetar u leđa, napominje Šurbat.

 

gg

Za sada ima dosta interesovanja  za Tanjine  rukotvorine. Neke su “stigle” do Slovenije, Njemačke, ima  fejsbuk stranicu na kojoj mogu da se vide njeni  radovi i poruče. U svemu ima podršku supruga i kćerki  Kristine i Teodore  koje ponekad  postave  fotografije sa nakitom koji izrađuje  njihova majka, a koje one i same nose za razne prilike i najljepša su joj reklama.

Uskoro će Dan zaljubljenih pa Dan žena kada je prava prilika zaTanjine rukotvorine jedinstvene i rađene  sa puno ljubavi i strpljenja. Njime možete obradovati sebe ili pokloniti ih dragim ljudima, osim dekorativne neki predmeti imaju i druge namjene i zbilja su nesvakidašnji i privlačni.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
325786194Unesite mišem ovo: 3736