Tri smrti za osam mjeseci

2

 

Ostala bez dva brata i muža

 

Radan Tošić, dugogodišnji tehnički direktor nekadašnjeg preduzeća ”Šperploča” Zvornik preminuo je 15. maja u svojoj 78. godini.

Propadanje bivšeg preduzeća i njegov prestanak sa radom uticali su na zdravlje Tošića koji je penzionisan prije desetak godina. Teško je podnosio nepravde u društvu, bio je direktor starog kova kome nisu bili lični interesi važniji od dobra njegovih radnika, i sa svojom suprugom i dva sina živjeli su skromno i pošteno.

Njegova supruga Dana Tošić mnogima je poznata kao profesorica ruskog jezika, sada u penziji, koja je predavala generacijama zvorničkih srednjoškolaca

U poslednjih nepunih godinu dana ostala je bez dva brata, a sada i supruga. Krajem avgusta mjeseca prošle godine, nakon kraće bolesti, umro je njen stariji brat, Đorđo Jovičić, dugogodišnji direktor Privredne banke Zvornik, a početkom aprila mjeseca ove godine i drugi brat Neđo Jovičić, policijski inspektor i šef krimi službe u Zvorničkom MUP-u. Zajedno sa pokojnim Radanom Tošićem, svojim radom i odnosom prema ljudima, braća Jovičić ostavili su dubok trag u ovom gradu i srcima onih koji su ih poznavali.

Iskreno saučešće Dani i njenim sinovima.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
538167249Unesite mišem ovo: 2449