U akciji "Lord" uhapšeno sedam lica u Zvorniku, zbog droge

1

 

U Zvorniku je uhapšeno sedam lica zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge Policijske uprave Zvornik su u sklopu operativne akcije "Lord" izvršili pretrese na sedam lokacija u Zvorniku i lišili slobode lica inicijala B.K. I.K. F.B. D.L. S.Đ. M.Z. i E.H. saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

- Policijski službenici su tokom ove akcije pronašli i privremeno oduzeli 194,9 grama praškaste materije koja izgledom asocira na opojnu drogu spid, 30,9 grama biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, 53,3 grama nepoznate materije, dvije digitalne vage za precizno mjerenje, dvoje makaza sa tragovima biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i veći broj mobilnih telefona, sim kartica i nosača sim kartica.

Aktivnosti u navedenoj istrazi se realizuju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, čijem će tužiocu biti predata osumnjičena lica uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

(RTRS)

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
892157346Unesite mišem ovo: 6143