U nedelju most otvoren na jedan dan

1q

 

Mogu preći svi koji žele

Stari pješački most kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića biće otvoren za prelazak građana u nedelju, 21.06.2020. godine. Most će biti otvoren u periodu od 07.00 do 21.00 čas.

Zbog lokalnih, parlamentarnih i pokrajinskih izbora koji se održavaju u susednoj
Republici Srbiji postignut je dogovor da se građanima koji imaju pravo glasa u Srbiji, a žive u Zvorniku omogući prelazak preko mosta u nedelju.

Takođe, svi građani sa pravom glasa u Srbiji koji su se prijavili za glasanje u odsustvu moći će svoje pravo da ostvare na biračkom mjestu u prostorijama osnovne škole "Sveti Sava" u Zvorniku od 07.00 do 20.00 časova.

Tragom ovog saopštenja koje smo dobili od gradske uprave pitali smo gradonačelnika Zvornika da li ovo znači da sutra svi koji žele mogu, bez obzira glasaju li ili ne, da pređu preko mosta u Mali Zvornik i nazad. Od njega smo dobili potvrdan odgovor.

- Svi građani koji žele mogu sutra preći most. Nakon završetka još nešto preostalih radova, očekujemo da most pustimo u fukciju oko 15. jula, rekao nam je Stevanović.

Ovoj informaciji sigurno je obradovaće se mnogi sa obje strane mosta, i sutra, sigurno će mnogi Zvorničani krenuti preko njega u kupovinu, šetnju ili glasanje i naravno da vide kako izgleda sada u novom izdanju, pri kraju rekonstrukcije.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
317592846Unesite mišem ovo: 6154