Uređenje obale Drine - po mraku !?

7

 

Poranili, zoru prevarili...

Stanari zgrade “ Obala” poslali su nam snimak zabilježen mobilnim telefonom o radovima ispod njihove zgrade na uređenju obale rijeke Drine. Mašine koje su jako bučne probudile su ih jutros prije 5, 30 časova, a snimak sve govori.

- Zar mora baš tada i tako, da nas bude u to vrijeme, i ko radi po mraku, u cik zore, i kome se žaliti zbog toga pitaju se stanari ove zgrade u kojoj ima dosta male djece koje su iz sna probudili bučni kamioni.

Tragom ovok snimka obratili smo se načelniku za privredu Darku Stefanoviću koji nam je rekao d a nije upoznat ko radove izvodi i uputio nas na stambeno komunalno odjeljenje. Branko Jašić, načelnik tog odjeljenja nam je rekao da je investitor radova “Vode RS” , a da je izvođač radova preduzeće “Keso gradnja” i da se treba obratiti nadležnim inspektorima da se proveri njihovo radno vrijeme.

I drugi snimak koji smo dobili pokazuju radove u ranim jutarnjim satima, i za nadati se da će neko reagovati i naložiti radnicima preduzeća da poštuju tuđi san i kućni red. Izgubljeno eventualno vrijeme u izveđenju radova se ne može i ne smije na ovaj način nadoknađivati, ili stanarima ove i okolnih zgrada preostaje samo da zapjevaju oni staru narodnu pjesmu “Ne kuju se konji po mjesecu” odnosno ne kopajte na Drini po mraku ...

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
479825136Unesite mišem ovo: 8287