Uspješni Zvorničani: Dr Dejan Antonić – doktor estetske medicine u Pragu

3

 

Prenoseći  vam priče  iz monografije srednje škole o njenim uspješnim bivšim đacima, ovoga puta biće riječi o  dr Dejanu Antoniću, doktoru estetske medicine za kozmetičku dermatologiju u Pragu. 

Rođen je u Loznici 1971. Godine, ali je osnovnu i srednju medicinsku školu završio  u Zvorniku. Medicinski fakultet u Beogradu upisao je 1990, a diplomirao 1996. godine. Nakon završenog fakulteta četiri godine radio je kao ljekar na Vojnomedicinskoj akademiji i Institutu za majku i dete u Beogradu. 

Od 2000. godine profesionalnu karijeru nastavlja u farmaceutskoj industriji radeći kao medicinski menadžer u kompaniji Hoffmann La Roche, a potom 2008-2014. godine kao direktor medicinskog marketinga za centralnu i istočnu Evropu i Bliski istok u kompaniji PharmaSwiss. 

Od 2014. do 2018. godine obavlja dužnost generalnog direkora kompanije PharmaSwiss Srbija i Crna Gora i, zajedno sa timom od preko 300 zaposlenih, učinio je kompaniju jednom od najuspješnijih u regionu u oblasti farmaceutske indistrije. 

Završio je specijalizaciju estetske i antiejdžing medicine pri Američkoj akademiji za estetsku medicinu 2011. godine. Usavršavanje u toj oblasti medicine, kojom se i danas bavi u svojoj ordinaciji u Beogradu i na Institutu za kozmetičku dermatologiju u Pragu, obavljao je u najvećim centrima estetske medicine, Parizu, Monte Karlu, Frankfurtu, Dubaiju i Beču. 

Živi i radi u Beogradu i Pragu, a što je stariji sve više uživa u dolascima u grad u kome je odrastao i pogledu na najljepšu rijeku na svijetu – Drinu, koja za njega ima ljekovito dejstvo.

(Monografija “Tragom jednog stoljeća)

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
516298437Unesite mišem ovo: 3244