Veliki Bane i mali auto

6

 

Iako može da bira koji će automobil da vozi jer osim ličnih ima ih i za iznajmljivanje, Branko Bane Erić najviše koristi onaj najmanji, “Smart”, a najčešći komentari koje čuje i od sugrađana kada ga vide u njemu su “Ni većeg čoveka ni manjeg auta”.

Bane kaže da mu to ne smeta, čak mu je i simpatično, a za ovaj “autić”se vezao jer je kako kaže, praktičan naročito za parkiranje, a to je i u Zvorniku sve veći problem.

– I ekonomičan je, ima i niz drugih prednosti, jedino što nije porodično vozilo jer u njemu ima mjesta samo za dvije osobe. Ima ga i jedan moj prijatelj iz Beograda koji je košarkaš. Čovjek je visok dva metra i deset centimetara i bez problema “stane” u njega. Navikao sam se na ovaj auto, dovezao sam ga iz Ciriha, prešao njime lako hiljade kilometara, priča Erić.

5

U Zvorniku nema puno ovih malih vozila, tek jedan ili dva i zato Bane ovim svojim privlači pažnju gdje god se pojavi. I zbog njegovih i svojih “gabarita”. I mada se naročito pripadnici muškog pola takmiče u tome ko će imati veće i luksuznije auto, kod Branka to nije slučaj. Kaže da nisu u pitanju nikakvi kompleksi, i da ne boluje od toga da vozi skup automobil, već onaj koji mu odgovara. A ovaj mu dođe i kao pokretna reklama za njegov auto servis i ostale usluge koje pruža, jer kad već privlači toliko pažnju da se pametno iskoristi ...

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
197824356Unesite mišem ovo: 1748