Vujičić ponovo najbolji sportista Zvornika

Na izboru sportiste grada za 2018 godinu  ,ovo laskavo priznanje ponovo pripalo džudisti Vasiliju Vujičiću.

U okviru manifestacije “Svetosavska nedelja”sinoć je u Domu omladine,održan Izbor sportiste grada za 2o18 godinu.Proglašeno je deset najuspješnijih sportista,a po ostvarenim rezultatima i osvojenim medaljama najbolji je džudista Vasilije Vujačić.On je ,prošle godine,osvojio treće mjesto na juniorskom Evro kupu u Rumuniji, bio drugi na  juniorskom Evro kupu u Sarajevu te  seniorski prvak Balkana. 

Odmah iza njega je mlada tekvandoistkinja Julijana Eleković,najuspješnija medju Zvorničkim sportistkinjama.

 

z

Treće mjesto je pripalo kik bokseru Nikoli Drobnjaku,četvrti je atletičar Alesandro Manojlović,  a peta odbojkašica Ana Dragutinović.

Na šestom mjestu je kajakaš Adis Marhošević,sedmi rukometaš Dragan Čvorić,osmoplasirana je  Milana Jović ,fudbal, deveti bokser Dragoljub Kulić i deseti ,košarkaš Nemanja Reljić.Njima su dodjeljene prigodne novčane nagrade koje je dobilo  i deset mladih ,talentovanih sportista ,uzrasta od 12 do 16 godina.

Za najboljeg sportskog radnika u prošloj godini  proglašena je Suzana Tripković za rad sa mladim džudistima, najbolji trener je Dušan Kusmuk,  najuspješniji  odbojkaški klub  “Drina”Zvornik ,a dodjeljena su priznanja u još nekim kategorijama .

Specijalno priznanje za doprinos razvoju manifestacije  Izbor sportiste godine grada Zvornik dodjeljeno  je Milanu Cvjetinoviću,načelniku za privredu , koji je zbog bolesti bio spriječen da je lično primi.

 

 

z

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
286397154Unesite mišem ovo: 9199