Zašto se muškarci odljubljuju

3

 

Koji su to najčešći razlozi zbog kojih muškarac odluči da prekine vezu i ode?

Postoje neke stvari koje vremenom počinju dosta da smetaju muškarcima. Naravno, treba uvek imati u vidu da je svako osoba za sebe, ali i pored toga oni manje-više razmišljaju isto ili bar slično, pa ako se nalazite u nedoumici, obratite pažnju šta sve to može da otera voljenu osobu.

1. Preterana prigovaranja

Prigovaranja s vremena na vreme nisu neuobičajena pojava, ali izuzetno znaju biti frustrirajuća ako se ponavljaju. Niko ne želi svaki dan da sluša zanovetanja i prekoravanja! Želja za kontrolom i nametanjem svog mišljenja može oterati i osobu koja nas voli, ako stvorimo nezdravu atmosferu u kojoj je nemoguće mirno živeti. Napravite kompromis ili izbrojte do 10 pre nego što burno odreagujete.

2. Forsiranje braka

Žene vole sigurnost i posle nekog vremena krenuće da razmišljaju o braku i deci. Međutim, ako krenete da suviše forsirate vezu i stvarate pritisak, to može uplašiti muškarca pokraj vas. Naravno, ovo ne znači da gušite svoje emocije i želje već da promislite da li suviše forsirate nešto ozbiljnije i da li očekujete suviše od veze koja ne traje dugo.

3. Nema strasti u krevetu

Bitan aspekt veze jeste seks. Ako se vremenom on pretvori u rutinu bez emocije i strasti, to se može odraziti na celokupnu vezu. Pričajte sa partnerom, uvedite malo osveženja i budite spremni da razbijete rutinu.

4. Prostor za sebe

Nema ničeg lepšeg na svetu od provođenja vremena sa osobom koju volimo. Ali, zapamtite da uvek morate odvojiti vreme samo za sebe. Kada ste uvek dostupni, stalno insistirate na viđanjima i nemate svoje hobije i vreme za sebe - vrlo lako možete dosaditi voljenoj osobi.

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
549263871Unesite mišem ovo: 3172