Zvornik dobio treći vrtić

22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U našem gradu  svečano je otvoren novi objekat “VILA” dječijeg vrtića “Naša radost”. Treći objekat je zajednički projekat Vlade Republike Srpske i grada Zvornik u koji je Vlada uložila 900.000 KM. 

Prema riječima pomoćnice ministra prosvjete i kulture u Vladi Republike Srpske Nataše Cvijanović, Zvornik je jedna specifična sredina u kojoj se iz godine u godinu povećava obuhvat djece predškolskim obrazovanjem. 

-Grad Zvornik je u opremanje vrtića “Vila” uložio 360.000 KM, dok je u kompletan objekat uloženo oko dva miliona, istakao je Bojan Ivanović, gradonačelnik Zvornika. 

“Novi objekat ima kapacitet od 150 mališana, a rad sa djecom počeće 15. juna.Korisna površina objekta je 700m2, a površina dvorišta 1300 m2. Prema najavama nadležnih u sklopu vrtiću će od septembra ove godine početi da radi i bazen za vrtićku djecu,” rekao je Vukomir Stanković, direktor vrtića.
 

4 Comments

Eh (nije registrovan)

12 June 2023

Kako se niko ne sjeti da napiše da je objekat odmah do benzinske pumpe, misli li iko na bezbjednost djece???

ivana (nije registrovan)

12 June 2023

Da li je vrtic otvoren zbog djece ili da se zaposli Snsd kadar.Ionako ih ima previsr, a taj vjeciti direktor hapa li hapa.Sramota cime se oni hvale

Prokomentariši

Plain text

Zaštita
724916583Unesite mišem ovo: 7913